Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

4.12.2018 10.59

Vähänkyrön seurakunta on yhdessä seurakuntayhtymän kanssa on julkaissut uudet verkkosivut. Verkkosivut on rakennettu kirkon yhteisen Lukkari-julkaisujärjestelmän pohjalle, jota käyttää yli 200 seurakuntaa. Uudet sivut skaalautuvat myös tabletille ja älypuhelimiin.

Kuluneen vuoden aikana on koulutettu seurakuntien ja yhtymän työntekijöitä ylläpitämään uusia verkkosivuja. Sisällön verkkosivuille ovat tuottaneet seurakunnan työntekijät – kukin oman oman työalansa näkökulmasta – ja myös huolehtivat jatkossa sisältösivujen ja toimintatietojen ajantasaisuudesta.

Seurakunnan sosiaalisen median palveluja voi myös seurata sivujen kautta.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta. Vaasaevl.fi-osoitteesta löytyvät kaikki seurakuntayhtymän työntekijöiden tiedot aakkosellisessa hakemistossa.