Vähänkyrön seurakuntatalo

Kirstantie 7, 66500 Vähäkyrö
044 480 8426 (vahtimestari-siivooja)
044 480 8510 Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto palvelee ma–ti, to–pe klo 9–13 ja ke klo 12–17

Vähänkyrön seurakuntatalo

Vähänkyrön seurakuntakoti valmistui kesällä 2018. Toimitiloissa järjestetään toimintaa lapsille, perheille ja nuorille.

Seurakuntasalissa ja ruokasalissa on mahdollista järjestää muistotilaisuuksia ja toimituksia. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus ostaa Vaasan seurakuntayhtymältä tarjoilut muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Arkkitehtitoimisto NAC Arkkitehdit Oy:n suunnittelemassa uudisrakennuksessa on seurakuntasali, ruokasali keittiöineen, kirkkoherranvirasto sekä nuoriso- ja päiväkerhotilat.

Juhlasaliin mahtuu 120 hekilöä ja ruokasaliin 85 henkilöä.

Seurakuntatalo on esteetön.

Keittiötoimen hinnasto (pdf 30 kB)

Päiväkerhotilat Nuorten tilat
Ruokasali Seurakuntasali

Tilavaraukset:

Vähänkyrön seurakuntataloa voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten

seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirastoVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirasto  ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Kirkko voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakuntayhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi