Vähänkyrön seurakuntatalo

Vaaleanharmaa tiilirakenteinen talo, jossa iso risti seinällä.

Kirstantie 7, 66500 Vähäkyrö

044 480 8426 (vahtimestari-siivooja)

044 480 8510 Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto

Huone, jossa erivärisiä istuintyynyjä.Huone, jossa pöytäryhmä ja erivärisiä istuintyynyjä. Matalan kaapiston päällä risti.
PäiväkerhotilatNuorten tilat
Ruokasali jossa pöytiä ja tuoleja.Iso sali, jossa mustia tuoleja rivissä. Etulaidassa puupallo jossa valo.
RuokasaliSeurakuntasali

Vähänkyrön seurakuntakoti valmistui kesällä 2018. Toimitiloissa järjestetään toimintaa lapsille, perheille ja nuorille.

Seurakuntasalissa ja ruokasalissa on mahdollista järjestää muistotilaisuuksia ja toimituksia. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus ostaa Vaasan seurakuntayhtymältä tarjoilut muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Linkki tarjoilun hinnastoon Vaasan seurakuntayhtymän verkkosivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Arkkitehtitoimisto NAC Arkkitehdit Oy:n suunnittelemassa uudisrakennuksessa on seurakuntasali, ruokasali keittiöineen, kirkkoherranvirasto sekä nuoriso- ja päiväkerhotilat.

Juhlasaliin mahtuu 120 hekilöä ja ruokasaliin 85 henkilöä.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntatalo on esteetön.

Linkki Vähänkyrön seurakuntatalon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Vähänkyrön seurakuntataloa voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten

seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntatalon voi myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoherranvirasto palvelee ma ja ke klo 9–14 ja pe klo 9–13.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc