hiekkaan piirretty risti

Nuorille

Seurakunta tarjoaa nuorille viikoittain monenlaista toimintaa. Nuorten toiminta kokoontuu nuortentilassa uudella seurakuntatalolla Kirstantie 7, käynti Savilahdentien puolelta. Viikottaiseen toimintaan kuuluvat löytöretki-illat sekä avoimet ovet. Noin kerran kuussa vietetään oloiltaa ja isoskoulutus toimii läpi talven.

Alakoululaisille on tarjolla kerhotoimintaa, leirejä sekä erilaisia tapahtumia. Kaikki 10 vuotiaat kutsutaan kymppisynttäreille syksyisin.

Rippikoulua tarjoamme leirimuotoisena, päiväkouluna ja yksityisesti. Ota yhteyttä työntekijöihin mikäli sinulla on kysyttävää ripiikouluun liittyen.

Isoskoulutus eli Isko on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus on matka joka kestää läpi koko talven. Koulutuksessa opetellaan valmiuksia isosena toimimiseen leireillä. Koulutus alkaa 28.9. klo 10-15 nuortentilassa, silloin saat lisätietoja koska kokoonnumme jatkossa. 24.9.mennessä. Lisätietoja saat Päiviltä 0503547814

Ilmoittaudu tästä

Jäljissä - nuortenleiri on tarkoitettu kaikille yläkouluaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leiri on Alskathemmetin leirikeskuksessa 6.-8.9.2019. Leirin hinta on 25€/nuppi. Luvassa yhteistä tekemistä ja rentoa leireilyä. Leirille lähdemme perjantaina klo 16.30 ja palaamme sunnuntaina jumalanpalvelukseen kirkkoon. Lisätietoja saat Päiviltä.  25.8. mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri