hiekkaan piirretty risti

Nuorille

Seurakunta tarjoaa nuorille viikoittain monenlaista toimintaa. Nuorten toiminta kokoontuu nuortentilassa seurakuntatalolla Kirstantie 7, käynti Savilahdentien puolelta. Viikottaiseen toimintaan kuuluvat löytöretki-illat sekä avoimet ovet. Isoskoulutus toimii läpi talven.

Alakoululaisille on tarjolla kerhotoimintaa, leirejä sekä erilaisia tapahtumia. Kaikki 10 vuotiaat kutsutaan kymppisynttäreille syksyisin.

Rippikoulua tarjoamme leirimuotoisena, päiväkouluna ja yksityisesti. Ota yhteyttä työntekijöihin mikäli sinulla on kysyttävää ripiikouluun liittyen.

Isoskoulutus eli Isko on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus on matka joka kestää läpi koko talven. Koulutuksessa opetellaan valmiuksia isosena toimimiseen leireillä. Koulutus alkaa 4.9. klo 10-15 nuortentilassa, silloin saat lisätietoja koska kokoonnumme jatkossa. Ilmoittuaudu 27.8.mennessä. Lisätietoja saat Päiviltä 0503547814

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuortenleiri on tarkoitettu kaikille yläkouluaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leiri on Alskathemmetin leirikeskuksessa 8.-10.10. Leirin hinta on 25€/nuppi. Luvassa yhteistä tekemistä ja rentoa leireilyä.  Lisätietoja saat Päiviltä 0503547814 Ilmoittautuminen ei vielä käynnissä.

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri
Kirstantie 7