lapset alttarilla

Toimintaa lapsille!

Päiväkerhoihin voi edelleen kysellä vapaita paikkoja! (3-5 vuotiaille)

Tiistaisin Merikaarron Siltarannassa klo 9-11
Tiistaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 12.30-14.30
Torstaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 9.30-11.30

Päiväkerhoihin voi ilmoittautua 1.9. alkaen tämän linkin kauttaTiedustelut lapsityön puhelimesta: p. 050 354 7817

Uusi kerhomuoto: Näppis-askartelukerho 5-7 vuotiaille!

Syksyllä jatkuu uusi kerhomuoto, näppis-kerho. Näppis-keho kokoontuu Merikaarron Siltarannassa torstaisin klo 17-18 (Jokivarsitie 786). Kerho on 5-7 vuotiaille tarkoitettu askartelukerho. Kerhoon voivat osallistua tänä vuonna 5-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset. Näppis-kerhoon voit ilmoittautua tästä linkistä. Kerhoon otetaan 15 lasta. Askartelemme raamatun teemojen mukaan.

Seurakunta tarjoaa lapsiperheille:

Säännöllistä toimintaa tarjoavat perhekerhot. Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, muskarityyppistä toimintaa, leikkejä ja hartaushetki. Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa (vapaaehtoinen tarjoilumaksu). Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen. Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii.

PERHEKERHOT KOKOONTUVAT SEURAAVASTI:

Aamuperhekerho Merikaarron Siltarannassa keskiviikkoisin klo 10-12
Iltapäivän perhekerho kirkonkylässä, seurakuntatalon lastentilassa (käynti Savilahdentien puolelta), keskiviikkoisin klo 13-15

Tervetuloa tutustumaan!

Päivkerhon oma Facebook ryhmä:

Klikkaamalla tätä linkkiä, pääset pyytämään pääsyä päiväkerhon facebook-ryhmän jäseneksi. HUOM! tämä suljettu ryhmä on tarkoitettu päiväkerholaisten vanhemmille.

Lapsi- ja perhetyö

(Huom! alakouluikäisten toiminta löytyy vas. "nuorille"-palkin alta "alakoululaisille" osiosta) Vähänkyrön seurakunta tarjoaa säännöllistä toimintaa ja tapahtumia lapsille ja lapsiperheille. Voit tulla mukaan toimintaan kesken kaudenkin. Valittavina on päiväkerhoja, musakerhoja ja perhekerhoja. Klikkaamalla vasemmalla olevia alaotsikoita löydät lisätietoa.

Käynti lapsi- ja perhetyön tiloihin Savilahden koulun puolelta

lapset leikkii