lapset leikkii

Toimintaa lapsille!

Uusi kerhomuoto: Näppis-askartelukerho 5-7 vuotiaille!

16.1. Alkaa uusi kerhomuoto, näppis-kerho joka on 5-7 vuotiaille tarkoitettu askartelukerho. Kerhoon voi ilmoittautua ennen toukokuuta 5-vuotta täyttävät ja siitä ylöspäin. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujemme kautta (www.vahankyronseurakunta.fi) 2.12. alkaen.

Kerhoon otetaan 15 lasta. Askartelemme raamatun teemojen mukaan.

Näppis-kerho kokoontuu Merikaarron Siltarannan tiloissa torstaisin kello 17-18 (Jokivarsitie 786)

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän toisella verksivulla olevan linkin kautta

Päiväkerhot 3-5 vuotiaille:

Maanantaisin srk-talolla klo 9-11

Tiistaisin Merikaarron Siltarannassa klo 9-11

Torstaisin srk-talolla klo 12-14

Musakerhot 3-4 tai 5-6 vuotiaille syyskuusta alkaen:

torstaisin 3-4 vuotiaille klo 10-10.45 seurakuntatalolla keskustassa (kirstantie)

torstaisin 5-6 vuotiaille klo 17-17.45 seurakuntatalolla keskustassa (kirstantie)

Tiedustelut vapaista paikoista vastaavalta lastenohjaajalta Sirpa Kannelmaalta p. 050 354 7817

Lapsi- ja perhetyö

(Huom! alakouluikäisten toiminta löytyy vas. "nuorille"-palkin alta "alakoululaisille" osiosta) Vähänkyrön seurakunta tarjoaa säännöllistä toimintaa ja tapahtumia lapsille ja lapsiperheille. Voit tulla mukaan toimintaan kesken kaudenkin. Valittavina on päiväkerhoja, musakerhoja ja perhekerhoja. Klikkaamalla vasemmalla olevia alaotsikoita löydät lisätietoa.

Käynti lapsi- ja perhetyön tiloihin Savilahden koulun puolelta