lapset alttarilla

Toimintaa lapsille!

Päiväkerhot kokoontuvat seuraavasti (3-5 vuotiaille)

Tiistaisin Merikaarron Siltarannassa klo 9-11
Tiistaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 12.30-14.30
Torstaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 9.30-11.30

Päiväkerhojen tiedustelut, myös vapaat paikat, lapsityön numerosta: p. 050 354 7817

Näppis-askartelukerho 5-7 vuotiaille!

Näppis-kerho kokoontuu Merikaarron Siltarannassa torstaisin klo 17-18 (Jokivarsitie 786). Kerho on 5-7 vuotiaille tarkoitettu askartelukerho. Kerhoon voivat osallistua tänä vuonna 5-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset.

Perhekerhot (aikuinen ja lapsi yhdessä):

Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen. Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii. Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, muskarityyppistä toimintaa, leikkejä ja hartaushetki. Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa (vapaaehtoinen tarjoilumaksu).

Perhekerhot kokoontuvat seuraavasti:

Merikaarron Siltaranta keskiviikkoisin 9.30-11.30, muskari jokaisen kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Puurolounas tarjolla.
Vähänkyrön seurakuntatalo perjantaisin 9.30-11.30.
Vähänkyrön seurakuntatalo maanantaisin 17.30-19.30 ”teetä ja sympatiaa” – metodilla. Voi tulla yksin tai yhdessä lasten kanssa.

Lisäksi taaperokerho parillisten viikkojen torstaisin kello 17.30-19.30 Vähänkyrön seurakuntatalolla.

Kaikilla ryhmillä on oma whatsapp-ryhmä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä lapsityön numeroon p. 050 354 7817.

Tervetuloa tutustumaan!

Lapsi- ja perhetyö

Kuva lapsityön tiloista seurakuntatalolta.

Käynti lapsi- ja perhetyön tiloihin Savilahden koulun puolelta.

(Huom! alakouluikäisten toiminta löytyy vas. "nuorille"-palkin alta "alakoululaisille" osiosta).

lapset leikkii