Toimintaa lapsille!

Päiväkerhot kokoontuvat seuraavasti (3-5 vuotiaille)

Tiistaisin Merikaarron Siltarannassa klo 9-11
Tiistaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 12.30-14.30
Torstaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 9.30-11.30

Päiväkerhojen tiedustelut, myös vapaat paikat, lapsityön numerosta: p. 050 354 7817

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLE 2022 on alkanut! Voit ilmoittaa lapsesi mukaan oheisesta linkistä: https://www.mvs.fi/srk/vaasa/url/2CNKhPtct7

Jos lapsesi täyttää vasta loppuvuodesta 3 vuotta, mutta haluaisit ilmoittaa lapsen kerhoon, ota yhteyttä lastenohjaajaan, niin katsotaan tilannetta henkilökohtaisesti.

Näppis-askartelukerho 5-7 vuotiaille! HUOM! Päivä muuttunut!

Näppis-kerho kokoontuu Merikaarron Siltarannassa KESKIVIIKKOISIN klo 17.30-18.30 (Jokivarsitie 786). Kerho on 5-7 vuotiaille tarkoitettu askartelukerho.

Kerhoon voivat osallistua tänä vuonna 5-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset.

Perhekerhot (aikuinen ja lapsi yhdessä):

Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen.

Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii.

Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, muskarityyppistä toimintaa, leikkejä ja hartaushetki.

Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa.

Perhekerhot kokoontuvat seuraavasti:

Merikaarron Siltaranta keskiviikkoisin 9.30-11.30, muskari jokaisen kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Puurolounas tarjolla.
Vähänkyrön seurakuntatalo perjantaisin 9.30-11.30.
Vähänkyrön seurakuntatalo maanantaisin 17.30-19.30 ”teetä ja sympatiaa” – metodilla. Voi tulla yksin tai yhdessä lasten kanssa.

Kaikilla ryhmillä on oma whatsapp-ryhmä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä lapsityön numeroon p. 050 354 7817.

Tervetuloa tutustumaan!

KESÄN MUKSUKERHO 3-6-vuotiaat (ilmoittautuminen alkaa 2.5. klo 9)

Muksujen kesäkerho kokoontuu torstaina 9.6. ja perjantaina 10.6 klo 9-12 Vähänkyrön seurakuntatalolla. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan oheisesta linkistä. Mukaan mahtuu 12 lasta.

Lisätietoja Elinalta.

Lapsi- ja perhetyö
Käynti lapsi- ja perhetyön tiloihin Savilahden koulun puolelta.

Kirstantie 7, Vähäkyrö

(Huom! alakouluikäisten toiminta löytyy vas. "nuorille"-palkin alta "alakoululaisille" osiosta).

kolme lasta joulunaamarit päässä

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet