Toimintaa lapsille!

Päiväkerhot kokoontuvat seuraavasti (3-5 vuotiaille)

Päiväkerhoissa lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen koetaan kasvun edellytyksenä. Läsnäolo, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen ovat tärkeitä asioita. Kirkkovuosi siivittää päiväkerhojen rytmiä. omat eväät ja kerhotossut ovat tärkeimmät kerholaisen varusteet!

Tiistaisin Merikaarron Siltarannassa klo 9-11.30
Torstaisin keskustassa, seurakuntatalon lapsityön tiloissa klo 9-12

Päiväkerhojen tiedustelut, myös vapaat paikat, lapsityön numerosta: p. 050 354 7817

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLE 2022 on alkanut! Voit ilmoittaa lapsesi mukaan oheisesta linkistä: https://www.mvs.fi/srk/vaasa/url/2CNKhPtct7

Jos lapsesi täyttää vasta loppuvuodesta 3 vuotta, mutta haluaisit ilmoittaa lapsen kerhoon, ota yhteyttä lastenohjaajaan, niin katsotaan tilannetta henkilökohtaisesti.

Perhekerhot (aikuinen ja lapsi yhdessä):

Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen.

Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii.

Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, leikkejä ja hartaushetki.

Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa.

Merikaarron Siltaranta maanantaisin 9.30-11.30, muskari joka toinen keskiviikko klo 10-11. Puurolounas tarjolla maanantaisin, kahvit keskiviikkona.
Vähänkyrön seurakuntatalo perjantaisin 9.30-11.30.
Vähänkyrön seurakuntatalo keskiviikkoisin 18.00-20.00. Iltapala.

Kaikilla ryhmillä on oma whatsapp-ryhmä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä lapsityön numeroon p. 050 354 7817.

MUSKARI

joka toinen keskiviikko Merikaarron Siltarannassa klo 10-11. Kokoontumiskerrat syksylle ovat: 24.8, 7.9, 21.9, 5.10, 26.10, 9.11, 23.11 sekä 7.12

TENAVAPARKKI

joka tiistai Vähänkyrön seurakuntatalolla klo 13-15. Voit tuoda lapsesi leikkimään ilman ennakkoilmoittautumista. Omat eväät.

Tervetuloa osaksi yhteisöä!

Varhaiskasvatus ja perhetoimi

Käynti lapsi- ja perhetyön tiloihin Savilahden koulun puolelta.

Kirstantie 7, Vähäkyrö

(Huom! alakouluikäisten toiminta löytyy vas. "nuorille"-palkin alta "alakoululaisille" osiosta).

Ota yhteyttä

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet