Seurakunnan kokoava toiminta, lukuun ottamatta jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia, on tauolla maaliskuun ajan.

Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan facebook-sivujen kautta seuraavasti: 
7.3. klo 10 jumalanpalvelus. Kolehti lähetysyhdistys Sanasaattajille, linkki Seurakuntalaiset - SansaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
14.3. klo 10 jumalanpalvelus.
21.3. klo 10 jumalanpalvelus.
Striimaukset lähetetään seurakuntatalolta. Paikalla voi olla läsnä papin, kanttorin, suntion ja kuvaajan lisäksi enintään 6 henkilöä. 

Su 7.3. klo 12.00 ehtoollinen kirkossa. Enintään 6 osallistujaa. Etukäteen ilmoittautuminen Jouni Viirimäelle p. 050-3547806 joko soittamalla tai tekstiviestillä. 

Huomioikaa myös radion ja television tarjonta.
Tässä linkit YLE:n sivuille, radion hartaudet ja jumalanpalveluksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä television hartaudet ja jumalanpalveluksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Yhteydet työntekijöihin, ja asiointi kirkkoherranvirastossa, toistaiseksi ainoastaan puhelimitse ja sähköpostin välityksellä, tai tarvittaessa ajanvarauksella. Yhteystiedot tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset tilataan aluekeskusrekisteristä:
p. 041 730 2591 tai sähköpostilla: luovutus.akrlapua@evl.fi (Kaikki akr:n yhteytiedot tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Yhteisvastuukeräys 2021 auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä. Vähänkyrön oma linkki: Yhteisvastuu.fi/vahakyroLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muu toiminta:
Pe 5.3. Kirkkoherranvirasto suljettu koko päivän.

Siltarannan kirpputori:
Avoinna keskiviikkoisin klo 12-15 ja lauantaisin klo 10-14. Maaliskuussa pussipäivät 5 €/vaatekassi. Max 2 asiakasta kerralla sisällä.

Ti 9.3.
klo 16
Kauppojen ylijäämäkassien jako seurakuntatalon etupihalla. Tämä toteutetaan yhteistyössä ViaDia Kyrönmaan kanssa. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille. 

Ke 10.3
klo 12.15
Diakoniaruokailun kotipakettien jakelu seurakuntatalon etuovella.

Lomalla:
Jouni Viirimäki 8. - 23. 3.

Kaikki kerhotoiminta on tauolla maaliskuun ajan!

Rippikoulu
Jumalanpalvelukset striimataan toistaiseksi. Jumalanpalvelukset käyvät ihan kaikkiin merkintöihin. Vanhempi kirjoittaa vihkoon merkinnän. (Päivämäärä ja vanhemman allekirjoitus). Huomatkaa että live-lähetys aktivoituu vasta 2-3 minuuttia ennen tilaisuuden alkamista. Katsominen pitäisi onnistua tietokoneella, kun avaa seurakunnan kotisivut. Mikäli lähetyksen seuraaminen ei onnistu kotisivujen kautta, ottakaa Jouniin yhteyttä. 

Hiihtolomalla leiri siis peruuntuu ja tilalla on päiväkoulua. Tästä on lähetetty kirje koteihin ti 16.2.

Kun vihko on täynnä, pitäkää se tallella. Ei tarvitse tässä tilanteessa hätäillä palauttamista. Odotellaan siihen kun voimme nähdä kasvokkain. 

sivu päivitetty ke 2.3.