Kirkolliset ilmoitukset:

Jumalanpalvelukset
Su 15.12. klo 10 Messu. Klo 18 Kauneimmat joululaulut.
Su 22.12. klo 18 (Huom! aika) Sanajumalanpalvelus, laulu Jussi-Pekka Kalliokoski, lauletaan virsien sijaan Kauneimpia joululauluja.

Muu toiminta:
Kirkkoherranvirasto auki ma-pe klo 9-13. Ma-pe 23.-27.12. virasto suljettu.

Huom. vapaaehtoiset! Pyydämme toimittamaan kotikäyntilistat virastolle ti 17.12. mennessä.

To 12.12.
klo 19
Tervajoen miestenpiiri.

To-pe 12.-13.12. klo 12-18, la 14.12. klo 10-15 Kanttorilan joulukauppa avoinna, myytävänä käsitöitä lähetystyön hyväksi.

La 14.12
klo 17-21
Nuorten pikkujoulu nuorten tilassa
klo 18 Jouluinen kirkkokonsertti, Markku Sandberg ja entiset oppilaat, ohjelma 10€, tuotto hyväntekeväisyyteen. Järj. Vähänkyrön srk ja LC-Vähäkyrö.

Ma 16.12.
klo 10-18
Pandun joulumyynti, srk-talon aula.

Ke 18.12.
klo 12-15
Siltarannan kirpputori. 5€ vaatepussipäivä. Kirppis aukeaa ke 8.1.2020.
klo 12.15 Diakoniaruokailu, srk-talo.

To 19.12.
klo 13.30
Fyrrykartanon hartaus, Tervajoen diakoniapiiri mukana.
klo 18.30 Metsäkirkko, jouluinen hartaushetki, Saarenpään ampumaradan tuntumassa. Laulu Jari Lyyski. Makkaraa, glögiä ja pipareita.

Lapset:
Ke 18.12. klo 18 Merikaarron päiväkerhon joulujuhla, Siltaranta.
To 19.12. klo 18 kirkonkylän päivä- ja musakerhojen joulujuhla, srk-talo.

Uusi Näppis-askartelukerho alkaa kevätkaudella torstaisin klo 17-18, Siltarannassa (5-7 v.). Ilmoitautuminen kotisivujen tai fb:n linkistä, p. 050 3547817/Sirpa.

Puuropäivän piparkakkutalojen voittajat: Milla Panula, Karoliina Talonen ja Irma Jussila.

Lähetyksen syysarpajaisten, arpajaislupa nro RA/2019/739, voittolista (noutakaa kirkkoherranvirastosta aukioloaikoina):
Lahjakortit: Kytösen taksi Airi Rinta, A-katsastus Isabel Niemi, Hammassydän Viliina Ovaskainen ja Kustaa Oinonen, jalkahoito JonnaKovala.fi Marko Kauppi, Hierontapalvelu Mervi Keskinen Kerttu Rantamäki, Fyrrypiste Anita Kaarto ja Kaisla Koski, S-ryhmä Sami Uusi-Pohjola, Kotileipomo Pihlaja Tilda Tuominen, Hakomäen leipomo Esa Jaakkola, tuotekassit Terhi Hammar, Julia Sanjama, Pirjo Lahtinen, Otso Rinkineva ja Joni Markkula, Tupperware purkkisarja Mandi Latvakoski, Tapio Wirkkala-maljakko Nella Hautamäki, matkalaukku Martti Aura, ikoni Onni Pakkala, 2xtäkki+tyynyt Hannu Härö, täkki+pussilakana Aliisa Nyman, Primavera-muki+servetit Anita Lähdemäki, pläkkilyhty Veijo Korpi, essu+piparimuotit Marianne Mahlamäki, Kartio kynttiläjalat Vesa Kuusikko, pihviveitsisarja Anja Åkerman, Pentik-lasipurkki Joonas Laaksonen, reppu Maija Mänty, kaitaliina Elias Hakkarainen, virkattu liina Aliisa Nyman, Pentik-kirja Veikko Korkeamäki, Pentik-pakkaus Hugo Pääjärvi, käsilaukku Pirkko Lidman, kenkäpussi Kirsti Kiviranta, pöytäliina Julia Lidman, fleecehuopa Tuomo Honkanen.