09.11.18

Naisten konferenssi Puhkea kukkaan Vaasaan Share

Puhkea kukkaan – Blomma on projekti, jonka kautta naisia rohkaistaan löytämään itsensä, omat lahjansa, vahvuutensa ja taitonsa yhteiskunnassa. Puhkea kukkaan -päiviä on järjestetty eri puolia Suomea, Vaasaan konferenssi tuodaan nyt ensimmäistä kertaa. Avainhenkilö on Paavalin seurakunnan seurakuntapastori Elina Koivisto, joka on aikaisemmin työskennellyt molemmissa järjestävissä seurakunnassa Vaasan suomalainen seurakunta ja Vasa svenska församling. Vaasa on ollut Elina Koiviston mielessä jo pidemmän ajan.

– Vaasa on luonteva paikka konferenssille, koska siellä minulla on valmiit verkostot, ystäviä ja tuttuja. Lisäksi Puhkea kukkaan -projekti on kaksikielinen. Vaasa on yksi niistä harvoista kaupungeista, jotka ovat aidosti kaksikielisiä, sanoo Elina Koivisto.

Puhkea kukkaan järjestetään Vaasan kirkossa ja Koulukadulla 28 sijaitsevissa seurakunnan tiloissa lauantaina 10. marraskuuta. Päivän ohjelma on runsas. Aluksi on luento, lounaan jälkeen voi osallistua vapaavalintaisiin työpajoihin ja päivän lopuksi vietetään kaksikielinen jumalanpalvelus.

– Toivon, että päivä voisi olla hoitava, inspiroiva sekä iloa, valoa ja voimia antava syksyn pimeyden keskellä. Naiset voisivat kokea keskinäistä yhteyttä, Elina Koivisto avaa odotuksiaan päivästä.

Iltapäivällä tarjotaan yhteistyössä muutamien yritysten kanssa maksuttomia kauneuspalveluja, kuten kulmakarvojen siistimistä, ihoanalyysiä, kynsienhuoltoa ja pikakampauksia. Mukana päivässä on monia vapaaehtoisia ja yrityksiä, jotka antavat lahjojansa ja taitojansa käyttöön tapahtuman hyväksi.
Puhkea kukkaan konferenssi on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja päivä ohjelmasta löytyy Facebook tapahtumasta Puhkea kukkaan Blomma Vaasa.

Siirry "Uutiset"-sivulle