07.08.17

Lutheria, musiikkia ja ilmapalloja Taiteiden yön ohjelmassa Share

Vaasan kirkko

Taiteiden yönä kirkkopuistossa jaetaan 400 Luther-playmobil -hahmoa lapsiperheille, jotka osallistuvat tietovisarataan. Kirkkopuistossa jaetaan myös ilmaisia ilmapalloja lapsille ja lähetystyön hyväksi voi ostaa lättyjä. Ohjelma ulkona alkaa klo 17.

Vaasan kirkko

Vaasan kirkossa esiintyy japanilainen gospelkuoro Hanna-Gospel klo 17. Klo 18.15 Johan Fagerudd esittää ruotsinkielisen monologin ”Luther i enrum”.

Illan Iltamusiikkikonsertissa klo 19.30 esiintyy Kajaus-kvartetti kokoonpanolla Elja Puukko, Tommi Niskala, Jari Parviainen ja Hannu Lehtikangas. Kaikki laulajat ovat taustaltaan kirkkomuusikkoja. Yhtyeen ohjelmisto on monipuolista sisältäen niin vanhaa musiikkia kuin oman aikamme sävellyksiä.

Ilta Vaasan kirkossa päättyy suurin tuntein eeppiseen konserttiin ”Epic emotions” elokuvallisella tunnelmallaan. Konsertti koostuu musiikista, puheesta ja flamencotanssista. Mukana on laulajia Vips-yhdistyksestäsekä Kristian Tiihonen, Petri Hägen, Sami Keskikuru, Arto Ristolainen, Miia Tiihonen, Piia Hägen ja Arto Lehtineva.

Krypta

Vaasan kirkon kryptassa Bungopiiri myy virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa klo 17–22.

Perinnemuuri

Perinnemuurilla klo 21 voi osallistua pastori Jukka Niemen ja kanttori Valtteri Tuomiston pitämään hartauteen.

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan sivulta vaasansuomalainenseurakunta.fi.

Siirry "Uutiset"-sivulle