Uusien ekaluokkalaisten siunaaminen siirtyy syksyyn

12.5.2021 15.29

Kouluunlähtevien siunaaminen siirtyy syksyyn

Hei Vähänkyrön seurakunnasta

Sunnuntaina 30.5.2021 perhekirkon yhteydessä oli aikomus siunata uudet ekaluokkalaiset koulutielle. Yleinen tilanne on kuitenkin vielä sellainen, että siirrämme uusien ekaluokkalaisten siunaamisen syksyyn. Päivämäärä ei ole vielä varmistunut. Tiedotamme asiasta ja lähetämme ekaluokkalaisten perheille myös henkilökohtaisen kutsun syksyllä.

Pidämme kuitenkin perhejumalanpalveluksen 30.5. klo 10.00. Jumalanpalvelus on samalla seurakuntamme lapsityön kevätjuhla. Vähänkyrön kirkossa voi olla läsnä 50 henkilöä. Lisäksi striimaamme jumalanpalveluksen seurakunnan facebook-sivujen kautta. Jumalanpalveluksen jälkeistä tarjoilua emme tässä tilanteessa järjestä.

Tervetuloa osallistumaan yhteiseen jumalanpalvelukseen joko kirkossa tai kotisohvalla!

Vähänkyrön seurakunta