10 hengen kokoontumisrajoitukset 31.10 saakka

10.10.2020 15.31

AVI on antanut Vaasan sairaanhoitopiiriin ehdottoman 10 hengen kokoontumisrajoituksen ajalle 12.-31.10.2020. Rajoitus kieltää kaikki sekä sisä- että ulkotiloissa järjestettävät tilaisuudet ja kokoontumiset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. AVI:n päätös on ehdoton, henkilömäärää ei voi missään olosuhteissa ylittää.

Vähänkyrön seurakunnassa perutaan kaikki toiminta kyseisenä ajanjaksona 12.-31.10.2020 (niin seurakunnan tiloissa kuin myös ulkoalueilla).

Jumalanpalvelukset lähetetään netin välityksellä Vähänkyrön seurakunnan facebook-sivujen kautta.

Kirkolliset toimitukset (kasteet, häät, hautajaiset) pyritään ohjaamaan järjestettäviksi seurakunnan tiloissa. Kaikissa toimituksissa täytyy noudattaa ehdotonta 10 hengen enimmäisosallistujamäärää osallistujien ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Kaikissa mahdollisissa kohtaamisissa kaikkien on ehdottoman tärkeää käyttää nenän ja suun peittävää kasvomaskia. Jokainen hankkii omat kasvomaskinsa ensisijaisesti itse.

Kirkkoherranvirasto palvelee ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse 31.10.2020 saakka.

Myös yhteydet työntekijöihin toteutetaan puhelimitse ja sähköpostitse 31.10.2020 saakka.

Laajemmin tietoa löytyy Vähänkyrön seurakunnan kotisivuilta (www.vahankyronseurakunta.fi) kirkollisten ilmoitusten kohdasta, sekä Vähänkyrön seurakunnan facebook-sivuilta.

Lokakuun lopulla tiedotamme jatkosta.

-Vähänkyrön seurakunta -