Kutsu 10-synttäreille

Vähänkyrön seurakunta

Kaikille tänä vuonna 10 vuotta täyttäville

Kutsu 10-synttäreille!

Hei. Sinä täytät tänä vuonna 10 vuotta. Olet siis syntynyt vuonna 2009. Sillä ei ole merkitystä, mihin aikaan vuodesta syntymäpäiväsi on. Kutsumme kaikki tänä vuonna 10 vuotta täyttävät yhteisiin synttärijuhliin.

Vähänkyrön seurakunta järjestää 10-synttärit torstaina 24.10.2019 klo 17.30 alkaen srk-talolla. Aluksi teille kympeille on omaa ohjelmaa nuortentilassa. Samaan aikaan erityisopettaja (evp.) Toivo Ikonen puhuu vanhemmille juhlasalissa otsikolla ”10-vuotias koulussa”. Tämän jälkeen on vuorossa yhteinen tarjoilu. Illan päätteeksi on Leevi Helon ja Matti Laitisen konsertti. Luvassa iloista ja menevää, koko perheelle sopivaa musiikkia. Koko tilaisuus kestää n. kaksi tuntia.

Jotta osaamme varata riittävästi tarjoiluja, pyydämme teitä etukäteen ilmoittamaan, montako henkilöä teidän perheestänne tulee. Ilmoittakaa samalla ruoka-allergiat. Mukaan voivat tulla vanhemmat, sisarukset ja vaikka kummit tai isovanhemmat. Kunhan ilmoittautumisen yhteydessä kerrotte, montako aikuista ja lasta tulee.

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon Eijalle p. 044-480 8510 tai sähköpostilla eija.sanjama@evl.fi perjantaihin 18.10.2019 klo 13.00 mennessä.

Terveisin Matti Järvi, varhaisnuorisotyönohjaaja