Lättypannut

Yläkoululaisille ja siitä vanhemmille

Löytöretki-ilta

Ilta nuorille ohjelman, iltapalan ja hartauden äärellä. Tarkoitettu kaikille 7-luokkalaisista ylöspäin. Kokoonnumme nuortentilassa talvikaudella torstaisin klo 18-20.

Avoimet ovet

Avoimet ovet ovat yläkoululaisille tarkoitettu kohtaamispaikka torstaisin klo 14-18 nuortentilassa. Voit tulla juomaan kupin kuumaa, viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelailemaan, kuuntelemaan musiikkia tai vaikka juttelemaan työntekijän kanssa.

 

Nuortenleirit

Jäljissä - nuortenleiri on tarkoitettu kaikille yläkouluaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leiri on Alskathemmetin leirikeskuksessa 6.-8.9.2019. Leirin hinta on 25€/nuppi. Luvassa yhteistä tekemistä ja rentoa leireilyä. Leirille lähdemme perjantaina klo 16.30 ja palaamme sunnuntaina jumalanpalvelukseen kirkkoon. Lisätietoja saat Päiviltä.

 

Oloilta

Oloilta kokoaa nuoret noin kerran kuussa lauantaisin klo 17-21 nuortentilaan viettämään aikaa yhdessä. Oloiltoja ovat suunnittelmassa nuoret. Jos sinulla on idea mitä illoissa haluaisit tehdä voit ottaa yhteyttä työntekijään.

rukoilevat kädet

Isoskoulutus

Isoskoulutus eli Isko on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus on matka joka kestää läpi koko talven. Koulutuksessa opetellaan valmiuksia isosena toimimiseen leireillä. Koulutus alkaa 28.9. klo 10-15 nuortentilassa, silloin saat lisätietoja koska kokoonnumme jatkossa.