Lättypannut

Yläkoululaisille ja siitä vanhemmille

Löytöretki-ilta

Ilta nuorille ohjelman, iltapalan ja hartauden äärellä. Tarkoitettu kaikille 7-luokkalaisista ylöspäin. Kokoonnumme nuortentilassa talvikaudella torstaisin klo 18-20.

Avoimet ovet

Avoimet ovet ovat yläkoululaisille tarkoitettu kohtaamispaikka torstaisin klo 14-18 nuortentilassa. Voit tulla juomaan kupin kuumaa, viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelailemaan, kuuntelemaan musiikkia tai vaikka juttelemaan työntekijän kanssa.

 

Nuortenleirit

Seurakuntamme järjestää nuortenleirejä muutaman kerran vuodessa. Seuraava nuortenleiri on Rovastikunnan yhteinen, se järjestetään Österhankmon leirikeskuksessa 1.-3.2.2019. Ilmoittautuminen 23.1.mennessä.

 

Oloilta

Oloilta kokoaa nuoret noin kerran kuussa lauantaisin klo 17-21 nuortentilaan viettämään aikaa yhdessä. Oloiltoja ovat suunnittelmassa nuoret. Jos sinulla on idea mitä illoissa haluaisit tehdä voit ottaa yhteyttä työntekijään.

rukoilevat kädet

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja kestää koko talven huipentuen viikonloppuleiriin keväällä. Isoskoulutuksen käyneet voivat toimia isosina rippileireillä sekä lastenleireillä. Isoskoulutukseen voi tulla mukaan vaikka ei haluaisikaan toimia isosena.