ENKELIT

Ilta äideille!!

Seurakunnan perhetyö järjestää äitienillan keskiviikkona 20.11. kello 18 seurakuntatalolla.

Luvassa herkuttelua, mukavaa yhdessäoloa, hartaus ja käsillä värkkäämistä. Ilta on venäläistyyppinen ja maksaa 5€.

Lisätietoja vastaava lastenohjaaja Sirpa Kannelmaa 050 354 7817. Ilmoittautuminen netin kautta.

ilmoittaudu tästä linkistä äitieniltaan

Seurakunta tarjoaa lapsiperheille:

Säännöllistä toimintaa tarjoavat perhekerhot. Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, muskarityyppistä toimintaa, leikkejä ja hartaushetki. Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa (vapaaehtoinen tarjoilumaksu). Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen.

Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii.

PERHEKERHOT SYKSYLLÄ 2019

Aamuperhekerho Merikaarrossa