Ilta äideille!!

Seurakunnan perhetyö järjestää äitienillan keskiviikkona 20.11. kello 18 Vs Relaxissa (uima-allas, saunat ja vapaa-ajan tilat).

Luvassa herkuttelua, mukavaa yhdessäoloa, hartaus ja uinti+saunomismahdollisuus. Ilta maksaa 5€.

Lisätietoja lapsityön puhelimesta 050 354 7817. Ilmoittautuminen tähän puhelinnumeroon. ilmoittautuminen pe 13.11. mennessä

Seurakunta tarjoaa lapsiperheille:

Säännöllistä toimintaa tarjoavat perhekerhot. Perhekerhoissa on vapaata oleskelua, ja vaihtuvaa toimintaa; askartelua, muskarityyppistä toimintaa, leikkejä ja hartaushetki. Yhteisessä kahvihetkessä voi vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa (vapaaehtoinen tarjoilumaksu). Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai hoitajineen.

Perhekerhoihin ei ole ilmoittautumisia, voit tulla mukaan milloin sinulle sopii.

PERHEKERHOT SYKSYLLÄ 2019

Aamuperhekerho Merikaarrossa