päiväkerho

Päiväkerhot:

Päiväkerhot ovat tarkoitettu 3-5 vuotiaille ja kokoontuvat kaksi tuntia kerrallaan. Kerhoissa leikitään, lauletaan, kuullaan Raamatunkertomuksia, askarrellaan, ulkoillaan...Päiväkerhoihin on ilmoittautumiset aina keväisin toukokuussa, mutta kerhoon pääsee myös kesken kaudenkin mikäli tilaa löytyy. Ota yhteyttä lastenohjaajiin Sirpaan tai Riikkaan

 

Päiväkerhot keskustan uudella seurakuntatalolla:

maanantaisin klo 9-11 sekä

kaksi kertaa viikossa kokoontuva ryhmä tiistaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 12-14

 

Päiväkerho Merikaarron Siltarannan seurakunnan tiloissa

torstai aamuisin klo 9-11 (os. Jokivarsitie)

 

Seurakunnan musakerhot:

Musakerhot ovat muskarityyppistä kerhotoimintaa. Ne kokoontuvat kerran viikossa ilta-aikaan. Ryhmiä on kaksi: 3-4 vuotiaiden ja 5-6 vuotiaiden ryhmä. Haku musakerhoihin on toukokouussa, mutta mukaan voi tulla kesken kaudenkin, mikäli tilaa löytyy. Tällä hetkellä musakerhot ovat täynnä, mutta varasijalle voi ilmoittautua. Ota yhteyttä lastenohjaajiin Sirpaan tai Riikkaan. Musakerhoissa tutustutaan musiikkiin  ja rytmiin liikkuen, laulaen, soittaen, taiteillen, lorutellen ja leikkien. Lasten hengelliset laulut ovat osa musakerhoja. 

musakerhot keskiviikko iltaisin uudella seurakuntatalolla klo 17.15-18.00 (vanhemmille kahvit odotellessa aulassa)

3-4 vuotiaiden musakerho päivkerhotiloissa

5-6 vuotiaiden musakerho ruokalassa (pääovesta sisään)

 

 

Klikkaamalla tätä linkkiä, pääset pyytämään pääsyä päiväkerhon facebook-ryhmän jäseneksi. HUOM! tämä suljettu ryhmä on tarkoitettu päiväkerholaisten vanhemmille.